كارگردان فیلم درخت گردو خبر داد:

درخت گردو در راه بین المللی شدن

درخت گردو در راه بین المللی شدن به گزارش آبی طرح كارگردان فیلم «درخت گردو»، بازتاب بین المللی این فیلم و نشان دادن داستان آنرا به جهانیان از برنامه های جدی خود عنوان نمود و اظهار داشت: مبحث این اثر سینمایی قابلیت به نمایش گذاشتن درخارج از مرزهای ایران را هم دارد.


محمد حسین مهدویان سه شنبه شب در نشست خبری فیلم «درخت گردو» در تشریح بخش های مختلف این فیلم و بخصوص مبحث بین المللی كردن فیلم درخت گردو با بازی پیمان معادی را در همین راستا اعلام نمود و اضافه كرد: این هنرمند به جز تجربه كاری و محدوده سنی مناسبی است و و معادی نخستین گزینه ام بود.
وی با اشاره به چهار فیلم گذشته اش، اظهار داشت: اگر فیلمی با مضامین ملی بسازی، متهم دفاع از حاكمیت می شوی، همینطور اگر فیلمی با محتوای انتقادی بسازی متهم به ضد ملی بودن می شوی كه درست نیست.

كارگردان درخت گردو، اضافه كرد: درست نیست كه سینما سیاسی شود هنر و سینما فارغ از مسائل سیاسی است.
مهدویان در ادامه، اظهار داشت: در فیلم درخت گردو نشان دادیم می توان فیلمی ملی و وطن پرستانه ساخت و در عین حال نقد حاكمیت كرد یكی از مناطقی كه می توان این گونه فیلم ساخت بطور قطع كردستان است.
كارگردان فیلم درخت گردو با اشاره به عمق فاجعه سردشت هم، اظهار داشت: این اتفاق فراموش شده چون متعلق به بخشی از جامعه است كه در اقلیت هستند.
وی درباره سختی كار، اظهار داشت: فشار كار هم جسمی و روانی بود مثلاً پس از فیلمبرداری یكی از سكانس های فیلم پیمان معادی در نقش قادر در بیمارستان بستری شد.
مهدویان در ادامه با اشاره به این سكانس پایانی فیلم، راوی به نظر نوید روزهای بهتر را می داد، اظهار داشت: به نظر یك خوش خیالی است كه واقعیت ندارد.
احمدی تهیه كننده فیلم درخت گردو در پاسخ به سوالی در خصوص دلیل انتخاب مهران مدیری و سابقه رابطه وی در اول ماركت اظهار داشت: این طور نیست او یكی از گزینه های اصلی ما بود و انتخابش هیچ ربطی به رابطه ای كه با افتخار با او دارم ندارد.
انتخاب عدد ۸۸ به نیت امام رضا(ع)
سید مصطفی احمدی تهیه كننده این فیلم در ادامه سخنان خود در ادامه این نشست خبری در مورد دلیل انتخاب عدد ۸۸ میلیون تومان از درآمدجشنواره فیلم درخت گردو به سیل زدگان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: به نیت امام رضا(ع) رقم ۸۸ را انتخاب كردم و هیچ دلیل دیگری ندارد.
مهدویان، اضافه كرد: بطور قطع برنامه و هدف جدی برای نمایش بین المللی این فیلم داریم.

درخت گردو خاطراتم را زنده كرد



مهران مدیری بازیگر درخت گردو هم دراین نشست خبری با بیان این كه در جنگ تنها برای رزمندگان تئاتر بازی نكردم، اظهار داشت: در دوران جنگ تحمیلی، جنگیدم و بیشتر زمان در كردستان بودم.

وی اضافه كرد: در زمان حمله شیمیایی به سردشت من دربانه بودم و بعد از حمله به سردشت اعزام شدم و خیلی از صحنه های كه فیلم مشاهده كردید شاهدش بوده ام.

این هنرمند سینما و تلویزیون با اشاره به بخش های مختلف فیلم سینمایی درخت گردو، تصریح كرد: همواره عاشق مردم كُرد بودم، چونكه به نظرم آنها مردمانی شریف، باسواد و اهل كتاب هستند در حالیكه در محرومیت هستند.

كارگردان فیلم درخت گردو هم در این جلسه خبری، اظهار داشت: مبحث فیلم درخت گردو قابلیت به نمایش گذاشتن در خارج از ایران را هم دارد.


بازتاب بین المللی درخت گردو با ارزش تر از دریافت سیمرغ

پیمان معادی بازیگر نقش قادر در فیلم درخت گردو كه طریق تلفن به نشست پیوست، اظهار داشت: بازتاب بین المللی این فیلم و نشان دادن این داستان به جهانیان از گرفتن سیمرغ بیشتر ارزش دارد.

وی اضافه كرد: یك فیلم باید مهم باشد سپس فیلم خوب باشد. فیلم درخت گردو فیلم مهمی است كه من عاشقانه در آن بازی كردم و تقدیم می كنم به مردم نجیب كردستان و امیدوارم ادای دینی باشد به مردمی كه روزگاری بهتر از شرایط كنونی داشته باشند.

درخت گردو

درخت گردو فیلمی ایرانی به كارگردانی محمدحسین مهدویان، نویسندگی مشترك ابراهیم امینی و حسین حسنی، تهیه كنندگی سیدمصطفی احمدی و محصول سال ۱۳۹۸ است. این فیلم از فیلم های راه یافته به بخش سودای سیمرغ سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر می باشد.

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر در یك نگاه



سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال همزمان با گرامیداشت چهل و یكمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه زاده برگزار می گردد.

در این دوره جشنواره، ۱۱۵ فیلم سینمایی به همراه ۳۶ فیلم مستند فرم ثبت نام جشنواره را تكمیل كرده اند كه در بین فیلم های سینمایی، ۳۷ اثر به فیلمسازان اول اختصاص دارد.

این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ همچون مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم های بلند داستانی كه دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا پیش از بهمن ۱۳۹۸ اكران عمومی نشده و در هیچیك از رویدادها و جشنواره های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)، نگاه نو (فیلم اول كارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا كارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می شود كه برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای اولین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی كسب كرده باشد و پیش از این اثری از وی بعنوان فیلم سینمایی اكران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)، مستند بلند، كوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداكثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است. محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستكار، سیدمحمود رضوی و حسین كرمی در این دوره از جشنواره اعضای هیات انتخاب فیلم های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول كارگردانان) هستند.

غیر از پردیس ملت بعنوان كاخ اصلی جشنواره كه محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است، پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران مال، پردیس سینمایی باغ كتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی كوروش، پردیس سینمایی كیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر خواهند بود.

ادامه دارد....


1398/11/15
22:51:47
5.0 / 5
3650
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است