رییس انجمن فناوری چاپ ایران تاكید كرد:

ضرورت حركت به سمت رویكردهای فناورانه در صنعت چاپ

ضرورت حركت به سمت رویكردهای فناورانه در صنعت چاپ به گزارش آبی طرح رئیس انجمن فناوری چاپ ایران گفت: حالا كه پاندمی كرونا تحولات زیادی در سراسر جهان رقم زده، صنعت چاپ نیز باید به سمت نگاهی فناورانه و بهره گیری از تكنولوژی های جدید به خصوص فناوری اطلاعات حركت نماید تا در پسا كرونا با تحولات سایر بخش ها بتواند همراهی كند.


«محمد بیطرفان» امروز (پنجشنبه) در وبینار تخصصی سومین روز از ششمین نکوداشت هفته علوم و فناوری چاپ ایران اضافه کرد: چاپ یک صنعت راهبردی است، با این وجود صنعت چاپ در حوزه تامین ماشین آلات، تجهیزات و مواد اولیه وابستگی بیش از ۸۵ درصدی به خارج از کشور دارد.
وی اشاره کرد: شایسته است یکی از راهبردهای این صنعت اختصاص بودجه پژوهشی به آن باشد تا بتوانیم به منویات رهبر معظم انقلاب برای تحقق "جهش تولید" و جبران عقب ماندگی های این صنعت جامعه عمل بپوشانیم.
بیطرفان اشاره کرد: رویکرد دیگر حرکت به سمت توسعه علمی و دانشی و اتخاذ تصمیمات و برنامه ریزی برمبنای اصول کارشناسی است، برای اینکه امروز جایی برای مدیریت و حتی آموزش های سنتی وجود ندارد.
وی هشدار داد: هرگونه تعلل دراین زمینه، ناکارآمدی و عدم کارایی در صنعت چاپ را در آینده به دنبال خواهد داشت.
رییس انجمن فناوری چاپ ایران تاکید کرد: باید با حمایت مسئولان زمینه نوسازی ناوگان فرسوده صنعت چاپ و به کارگیری ماشین آلات و تجهیزات نوین در آن فراهم گردد، به شکلی که نیازهای دست کم یک دهه آینده کشور را تامین کند.
وی تصریح کرد: یکی از چالش ها و نقاط ضعف حوزه صنعت چاپ انحصار نظام تصمیم گیری و اختصاص بودجه در سال های گذشته به بخش چاپ انتشاراتی بود، اما این صنعت چند دهه ای است که به سمت صنعتی شدن با تولید محصولات صنعتی حرکت کرده است، به شکلی که سایر صنایع نمی توانند بدون آن توسعه یابند.
بیطرفان اشاره کرد: لازم است تمهیدات و برنامه ریزی های موثرتری درباب تامین مواد اولیه، حفاظت از سرمایه های انسانی واحدهای فعال در حوزه صنعت چاپ کشور از طرف متولیان و دست اندرکاران امر در شرایط کرونا اتخاذ شود.
وی افزود: در غیر اینصورت ممکنست روند فعالیت صنعت راهبردی چاپ در خدمات رسانی به خیلی از صنایع همچون صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی، صادرات غیر نفتی و به تبع آن جهش تولید گرفتار وقفه شود.
خطر تعطیلی چاپخانه های کوچک
در ادامه این وبینار، رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان اصفهان گفت: نگاه مسئولان و متولیان امر به چاپ، یک نگاه صنعتی نیست، این در حالیست که صنعت چاپ چهارمین یا پنجمین صنعت جهان از نظر گردش مالی به شمار رفته و صنعتی مادر شمرده می شود.
«انصاری پور» اظهار داشت: در سال های گذشته فعالان و مسئولان چاپ به معنای واقعی کلمه نتوانستند آنرا بعنوان یک صنعت مطرح کنند.
وی بر ضرورت به روزشدن چاپخانه ها اصرار کرد و اضافه کرد: بی مدیریتی و نبود تولی گری درست سبب شده تا در سال های گذشته چاپخانه های کوچک زیادی با خطر تعطیلی مواجه باشند، بطوریکه پارینه ۴۰ واحد چاپخانه کوچک در استان اصفهان درخواست تعطیلی دادند.
این مقام صنفی، صنعت چاپ را نیازمند یک وزارتخانه مستقل برشمرد، برای اینکه همه تولیدات و محصولات کشور به صورتی وابسته به صنعت چاپ است.



منبع:

1399/06/14
17:34:45
5.0 / 5
1527
تگهای خبر: آموزش , تخصصی , چاپ , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است