گالری گردی در ایام كرونایی

گالری گردی در ایام كرونایی آبی طرح: در روزهایی كه به جهت افزایش شیوع ویروس كرونا در كشور و با بحرانی شدن وضعیت تهران، خیلی از مراكز فرهنگی و هنری تعطیل هستند، بعضی از گالری ها همچنان با برگزاری نمایشگاه های هنری به فعالیتشان ادامه می دهند و البته برخی هم ترجیح داده اند كه در شرایط فعلی، تعطیل بمانند.


در همین راستا این گزارش ایسنا، مروری دارد بر بعضی از نمایشگاه هایی که به صورت مجازی و حضوری در این ایام برپا هستند یا برای مدتی تعطیل شده اند.

*******

نمایش ۷۲ اثر با موضوع پیامبر اسلام(ص)
نمایشگاهی از آثار هنرهای تجسمی با عنوان «نام احمد» برگزار می گردد.
آثار این نمایشگاه از مجموعه گنجینه موسسه هنرهای تجسمی معاصر و موزه هنرهای معاصر در رشته های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، تصویرسازی، عکس، مجسمه سفال و سرامیک و گرافیک، به صورت مجازی به نمایش درمی آید.
هنرمندانی که آثارشان از گنجینه موزه هنرهای معاصر در این نمایشگاه عرضه می شود عبارتند از: محمدباقر آقامیری اثری به نام محبت ازلی، ضیاء الدین امامی اثری با نام آفرینش آدم، اصغر جوانی اثری به نام اسراء، رافت نگارنده اثری به نام منور، حبیب اله آیت الهی اثری به نام کعبه نور، نصراله افجه ای اثری به نام مجلس اول، محمد احصایی اثری به نام لا اله الا الله، جلیل رسولی با اثر سوره حمد.
تعداد ۷۲ اثر از ۷۲ هنرمند از مجموعه گنجینه موسسه و ۱۰ اثر از گنجینه موزه هنرهای معاصر در صفحات مجازی @tajasomi و سایت civa. ir در روزهای هفته وحدت در نمایشگاه مجازی «نام احمد» از روز ۱۳ آبان به معرض نمایش گذاشته می شود.





«فرهاد، فروغ و باقی ماجرا» در گالری سیحون
نمایشگاه انفرادی «فرهاد، فروغ و باقی ماجرا» با آثاری از محمدجعفر پاکروان، تا تاریخ ۲۱ آبان ماه در گالری سیحون برقرار است.
امکان بازدید از این نمایشگاه هنری در ایام زوج از ساعت ۳ تا ۷ بعدازظهر و جمعه ها از ۴ تا ۸ پس از ظهر فراهم گشته است. داشتن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی الزامی است.
گالری سیحون در خیابان وزرا، کوچه چهارم واقع شده است.




«تا روز» در گالری این جا
نمایشگاه انفرادی نقاشی «تا روز» با آثاری از فتانه فروغی، روز جمعه (۹ آبان ماه) در گالری این جا افتتاح می شود و تا تاریخ ۲۳ آبان ماه نیز برقرار است.
در قسمتی از بیانیه این نمایشگاه هنری آمده است: «ثانیه ها، دقیقه ها و ساعت ها تصور ما از زمان را می سازند. این سنجه های زمان اند که گرد کهولت بر همه چیز می نشاند. اما اکتفا کردن به مرتبه‌ی کمّی زمان، زندگی را به زنده بودن کاهش می دهد و فراموش می شود که زندگی امری تجربی ـ معنایی است. آنچه کیفی است معنای زمان است؛ چیزی که می توان «وقت» نامید. طلوع و غروب خورشید زمان نیستند؛ لحظه ­ی دیدار، لحظه­ ی انتظار و لحظه­ ی وداع وقت اند. هرقدر که زمان عامل فراموشی است، وقت مایه ی تذکر است... «تا روز» هم پیاله­ ی وقت است، هماهنگ با سکوت و طمأنینه­ ی شب، لحظه ای بی صدا و در انتظار آفتاب...»




«گسست محسوس» در گالری طراحان آزاد
نمایشگاه گروهی «گسست محسوس» به گردآوری تکین آغداشلو تا ۲۰ آبان ماه در گالری طراحان آزاد برگزار است.
گالری طراحان آزاد در میدان فاطمی، میدان گل ها، میدان سلماس واقع شده است.
گالری پنج شنبه ها تعطیل می باشد. امکان بازدید از این نمایشگاه در سایر روزهای هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۰ برقرار است.





«باغ سید مصطفی» در گالری دلگشا
نمایشگاه انفرادی «باغ سید مصطفی» با آثاری از نیاز باباتبار تا ۱۰ آذرماه در گالری دلگشا برگزار است.
در قسمتی از بیانیه این نمایشگاه آمده است که «بروجردی ها را به عبارتی خوش گذران ترین مردمان ایران می نامند. شهرشان را "دارالسرو" نام گذاشته اند و عمارتهایی در بین باغ های شهرو سروها بنا نهادند. بروجردی ها به خوش گذراندن معنای دیگری داده بودند. آنها آنقدر به قابل دسترس بودن زیبایی برای انسان اهمیت قائل بودند که برخلاف قواعد معماری "باغ ایرانی" عمارت را در بهترین و زیباترین نقطه باغ بنا می گذاشتند و در بعضی موارد حتی در داخل عمارت نیز حیاط و باغ کوچکی راه اندازی می کردند و در کنار یا رو به روی بنا حوض و استخری نیز برپا می شد. این بناها را "تکایا" نام گذاردند...»
امکان بازدید از این نمایشگاه هر روز به غیر از شنبه ها از ساعت ۱۲ الی ۲۰ برقرار است.
گالری دلگشا در خیابان مفتح جنوبی، خیابان سمیه، نبش رامسر، پلاک ۶۳ واقع شده است.




نمایشگاهی از آثار هنرمندان استان های ایران
نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی «ماه من» با نمایش آثار ۴۰ هنرمند نقاش در گالری «گل های داودی» به نمایش درمی آید.
۴۴ اثر تجسمی برخی از هنرمندان شهرهای مختلف کشور در نمایشگاه «ماه من» به همت گروه هنری آن ید انجام می شود. تابلوهای این نمایشگاه با ایده ها و اجراهای متفاوتی از هنرمندان استان های اصفهان، فارس، کردستان، مازندران، خراسان رضوی ارائه شده که در این میان آثار یک هنرمند توانیاب نیز دیده می شود.
پریسا ابراهیم، الهام ابراهیمی منش، سهیلا احمدی، زهرا بگتاش، مرضیه بهرامی، فائزه حسینی، ریحانه خاکیانی، پرنیا خزاعی، وحید خوب بخت، ملیحه درویشیان حقیقی، نازنین رحمتی، مینا رضایی، ملیکا رمضانی، اعظم ساردویی نسب، اشکان سوفسطایی، ریحانه صالحیان، صبا صحبت لو، زهره صفایی، محمد طیب طاهر، فائزه عارف نیا، همام عزیزی، ملیکا علاءالدینی، فرناز فتحی زاده، زهره فتوره بنابی، پریسا فرجام فر، فروغ لطفی نژاد، راضیه محمد ابراهیم، شکوفه محو بیدختی، فرشته نجفی شبستری، مینا هاشمی، گلسا ولائی اسامی هنرمندان تجسمی حاضر در این نمایشگاه است.
بازدیدکنندگان می توانند از ۱۷ تا ۲۱ آبان ماه (ساعت ۱۶ تا ۱۹) با ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی از این آثار دیدن کنند.





نمایشگاه «نقش آفتاب» در خانه هنرمندان
همزمان با ولادت حضرت محمد (ص) و هفته وحدت نمایشگاه گروهی آثار نگارگری و خوشنویسی با عنوان «نقش آفتاب» در خانه هنرمندان ایران راه اندازی شد.
این نمایشگاه که آثار آن از گنجینه حوزه هنری انتخاب شده اند از ۱۲ تا ۲۰ آبان ماه در سه گالری پاییز، زمستان و استاد میرمیران دایر است. آثار این نمایشگاه، آفرینش هایی هنری پیرامون میلاد و بعثت پیامبر اسلام (ص) هستند.
علیرضا امین مقدم، مسعود صالحی، حسین غلامی، حمید عجمی، سعید نقاشیان، حسین عصمتی، خشایار قاضی زاده، جمشید سرحدی، مهدی فرخی، صداقت جباری و.. از هنرمندانی هستند که آثار آنها در این نمایشگاه به نمایش درآمده است.
علاقه مندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند همه روزه تا ۲۰ آبان از ساعت ۱۵ تا ۲۰ به خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.

نقاشی های طبیعت «دریچه» در نمایشگاه رسانگار
گالری رسانگار در هفتمین گام از نمایشگاه های مجازی، میزبان آثار علی مهدی پور، نقاش، خوش نویس و هنرمند خوزستانی است که با عنوان «دریچه» در گالری مجازی رسانگار فرهنگسرای رسانه به نمایش درمی آید.
این مجموعه شامل ۱۳ نقاشی با موضوع طبیعت بوده و زیبایی های طبیعی کشورمان را به تصویر کشیده است. این نقاش قبل از این در ۲۰ نمایشگاه گروهی و انفرادی و ورکشاپ های هنری شرکت داشته است.
نمایشگاه نقاشی مجازی «دریچه» از ۱۴ تا ۲۰ آبان در گالری رسانگار فرهنگسرای رسانه به نمایش درخواهد آمد.
علاقه مندان برای بازدید از این گالری می توانند به سایت فرهنگسرای رسانه به آدرس resaneh.farhangsara.ir مراجعه کنند. همین طور منتخبی از این آثار در صفحه رسمی فرهنگ سرای رسانه در اینستاگرام به نمایش در می آید.





نمایش «هوم خانه نیست» در گالری آرتیبیشن
نقاشی های علی رستگار گویای مفهومی استعاره ای از ابژه ها است؛ وی در نمایشگاه «هوم خانه نیست»، مفهوم خانه را علاوه بر دارا بودن مفاهیمی جهان شمول از محلی برای سکونت و زیستن گرفته تا معانی ای مربوط به هویتی ایستا و مکانمند ما را در فضایی دوگانه به تعلیق می کشاند. خانه‌ی وی در گسترده ای ناپایدار واقع شده که همیشه بی وطنی او را به ما گوشزد می کند. نقاشی های علی گویای نسلی سرگردانند....
رستگار با ترکیب معماری با صحنه هایی سوررئال از جهانی هم زمان آشنا و غریب، شبیه به واقعیت روزمره و فرای آن، با به سخره گرفتن جاذبه‌ی زمین در تعلیق انسان ها در تصویر، رویاهایی با ظاهری شیرین می سازد که هر آینه در انتظار ویرانی، سرنگونی و نابودی اند.
نمایش آثار علی رستگار از جمعه ۱۶ آبان ماه رأس ساعت ۱۶ در گالری آرتیبیشن افتتاح می شود و امکان بازدید با رعایت پروتکل های بهداشتی برای عموم وجود خواهد داشت.
همین طور نمایشگاه برای افرادی که در قرنطینه به سر می‎برند به صورت آنلاین بوسیله لینک زیر قابل دسترسی خواهد بود.
http: //arthibition.net/fa/gallery/exhibition/۵۱۴
نمایش و فروش این آثار که از شانزده آبان آغاز خواهد شد، در ۹ روزِ بعد از افتتاحیه با هماهنگی قبلی برای بازدید عموم گشوده خواهد بود. مخاطبان می توانند به مدت ۱۰ روز برای بازدید از این نمایشگاه به گالری آرتیبیشن واقع در خیابان شریعتی، پایین تر از حسینیه‌ی ارشاد، نرسیده به همت، گل نبی(غرب)، میدان احمدی روشن(کتابی)، خیابان ساسانی پور، خیابان قندی(دریا)، پلاک ۶ مراجعه نمایند، ساعات کار گالری از ۱۰ بامداد تا ۶ بعد ازظهر است و در ساعات خارج آن با هماهنگی قبلی امکان بازدید وجود خواهد داشت.






منبع:

1399/08/16
13:03:50
5.0 / 5
1311
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است