توافق برای جهادی كردن قرآنی ها و قرآنی كردن جهادی ها

توافق برای جهادی كردن قرآنی ها و قرآنی كردن جهادی ها به گزارش آبی طرح رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، از آمادگی این سازمان برای همکاری با سازمان بسیج برای جهادی کردن قرآنی ها و قرآنی کردن گروه های جهادی اطلاع داد و اظهار داشت: در فضای قرآنی انتظار داریم تا ظرفیت گروه های جهادی در راه آموزش های قرآنی و از سوی دیگر ظرفیت موسسات قرآنی در فضای کار جهادی قرار گیرد.



به گزارش خبرنگار معارف ایرنا حجت الاسلام مهدی اخوان صباغ روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه میان سازمان دارالقرآن و سازمان بسیج سازندگی با اشاره به خدمات ۴۰ ساله سازمان دارالقرآن الکریم اظهار داشت: این سازمان ابتدا برای نظارت بر چاپ و نشر قرآن و آموزش عمومی قرآن تاسیس شد و تابحال ۱۴ هزار موسسه و خانه قرآنی در سرتاسر کشور به وجود آمده که از جانب مردم بوده و ۱۰ تا ۱۵ هزار جلسه خانگی قرآن هم برقرار است.

وی اضافه کرد: تابحال ۶۰ هزار مربی قرآنی آموزش های لازم را دیده اند و ۸۰ هزار نفر در آزمون های تخصصی شرکت کرده اند که بالغ بر هشت هزار نفر موفق به دریافت مدرک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترای قرآنی شده اند.

اخوان افزود: البته استفاده از ظرفیت مردمی به اندازه حداقلی بوده در صورتیکه امکان بهره برداری بیشتر وجود دارد. جمعیت زیادی در کشور وجود دارد که به آموزش های قرآنی نیاز دارند و باتوجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن باید ۵۰ میلیون در راه حفظ قرار گیرند تا ۱۰ میلیون حافظ قرآن تربیت شود.

وی اشاره کرد: باتوجه به ظرفیتی که در بسیج وجود دارد، سازمان دارالقرآن آمادگی دارد تا با همکاری سازمان بسیج همانگونه که در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله یا ویروس کرونا بعنوان پیشانی حرکت های مردمی حضور دارد، در فضای قرآنی انتظار داریم تا ظرفیت گروه های جهادی در راه آموزش های قرآنی و از سوی دیگر ظرفیت موسسات قرآنی در فضای کار جهادی قرار گیرد.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم اضافه کرد: تفاهم نامه امروز در واقع یک توافق اجرایی ذیل تفاهم نامه ای است که میان حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران به امضاء رسیده و این توافق نامه برای جهادی کردن قرآنی ها و قرآنی کردن گروه های جهادی است.

فعالیت ۴۲هزار گروه جهادی

سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی اظهار داشت: بسیج مولود انقلاب و تبدیل کننده تهدیدها به فرصت هاست و هر جا که تهدیدی متوجه انقلاب اسلامی بوده، بسیج به میدان آمده است. اگر سیل یا زلزله ای در کشور اتفاق می افتد همه ما گرفتار نگرانی می شویم و تلاش می نماییم تا مشکلی را حل نماییم و در صدمه های اجتماعی هم دغدغه مند هستیم ولی در بعضی موارد دغدغه نداریم.

وی اضافه کرد: ما باید برای خودمان تهدید فرض نماییم که چرا عناصر زندگی ما بر اساس قرآن و سخنان خاندان (ع) نیست. آیا تجارت، ارتباط با همسایه، تربیت فرزند، مصرف کالا و سایر شئون زندگی ما بر مبنای قرآن است و آیا نوع خدمت ما به مردم طبق دستورات قرآن است؟ ما باید فراتر از کارهای قرآنی به زندگی قرآن دقت کنیم و بسیج می تواند دراین زمینه کمک نماید.

زهرایی گروه های جهادی را حلقه میانی و موثر دانست و اضافه کرد: ۴۲ هزار گروه جهادی که یک لشکر ۷۰۰ هزار نفری را تشکیل می دهد در تخصص های مختلف فعالیت می نمایند و ۲۴ هزار صندوق قرض الحسنه با ظرفیتی بالغ بر یک میلیون نفر عضو این صندوق می توانند به گفتمان سازی جریان قرآنی کشور کمک کنند.

نگاهی به تفاهم نامه

تفاهم نامه همکاری میان سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان بسیج سازندگی با هدف ایجاد و توسعه همکاریهای مشترک در تمام زمینه های قرآنی، جهادی، علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برای مذت سه سال منعقد شده و مبحث آن شامل نشر فرهنگ اسلامی و قرآنی در جامعه، توسعه، تعمیق و ارتقاء کارهای قرآنی در جامعه، ارتقاء معنویت در میان آحاد جامعه و مخصوصاً جوانان، تشکیل گروه های جهادی در جامعه قرآنی در کشور و انجام کارهای قرآنی توسط گروه های جهادی است.

بر اساس ماده چهار این تفاهم نامه سازمان دارالقرآن الکریم موظف است ضمن اعزام اساتید و مبلغان قرآنی همراه گروه های جهادی در مناطق محروم و کمتر برخوردار، مبادرت به برگزاری دوره های آموزشی تخصصی قرآن کریم ویژه جهادگران و بسیجیان نماید و همینطور موظف است نسبت به طراحی و پایه گذاری الگوهای مناسب در جهت ایجاد و تقویت رویکرد تربیت قرآنی ویژه بسیجیان و جهادگران اقدام نماید.
در اختیار قرار دادن محتواهای آموزشی در سطوح مختلف (کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان) به گروه های جهادی، توسعه کمی و کیفی آموزش های عمومی و تخصصی قرآن کریم با نگرش اصولی با بهره بردن از ظرفیت ها و امکانات پایگاه های مقاومت و مساجد، صدور مجوزهای لازم و حمایت و پشتیبانی از جلسات قرآنی گروه های جهادی و پایگاه ها مقاومت و همینطور انجام کارهای تبلیغی و ترویجی قرآنی در سطح کشور با بهره بردن از شیوه های روزآمد و جذاب از راه برگزاری محافل، مراسم، جشنواره ها، همایش ها، مسابقات، نمایشگاه ها با مشارکت بسیج سازندگی از دیگر تعهدات سازمان دارالقرآن است.
بر مبنای ماده پنج این تفاهم نامه بسیج سازندگی موظف است ساز و کار لازم را برای صدور مجوز فعالیت گروه های جهادی قرآنی مراکز و فعالان جامعه قرآنی بوجود آورد و ضمن عرضه کمک های آموزشی برای ایجاد صندوق های قرض الحسنه ویژه موسسات، خانه ها و فعالان قرآنی، از اجرای کارهای مجموعه های جهادی قرآنی حمایت کند.

حمایت از کارهای اقتصاد مقاومتی گروه های جهادی قرآنی جهت محرومیت زدایی، ایجاد تمهیدات لازم جهت قرآنی کردن گروه های جهادی سراسر کشور، کمک به ایجاد و توسعه جلسات قرآنی خانگی (طرح نورالثقلین) در کل کشور با بهره گیری از شبکه گروه های جهادی و پایگاه های بسیج، کمک به ریشه کنی بی سوادی قرآنی با بهره گیری از ظرفیت گروه های جهادی و استفاده از ظرفیت گروه های جهادی جهت توسعه آموزش حفظ، مفاهیم و تفسیر قرآن کریم از دیگر تعهدات سازمان بسیج سازندگی می باشد.



منبع:

1399/12/17
13:18:24
0.0 / 5
887
تگهای خبر: آموزش , تحصیل , تخصصی , جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است