مجمع سالیانه موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر برگزار شد


مجمع سالیانه موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر برگزار شد

به گزارش آبی طرح، مجمع سالیانه موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر در معاونت امور هنری اجرا شد.


به گزارش آبی طرح به نقل از خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی رویداد، مجمع سالیانه موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر جهت بررسی گزارش حسابرس مستقل و فعالیتهای موسسه سال ۱۴۰۴ در معاونت امور هنری برگزار شد و رییس هیأت مدیره و رییس موسسه گزارش سالیانه خودرا به اعضا و معاون امور هنری ارایه کردند.
موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر با انگیزه توسعه و رشد خلاقیت ها و اعتلای هنر اصیل ایرانی، اسلامی و به منظور بازبینی در ساختار فعالیتها و ساماندهی هنرهای تجسمی ایران، بعنوان یکی از مهم ترین ارکان اشاعه فرهنگ و تمدن اسلامی، در داخل و خارج کشور و بهبود وضعیت تولید و عرضه آثار هنری و برقراری ارتباط با تشکل ها و هنرمندان سرتاسر کشور، با شخصیت حقوقی مستقل و به شکل غیرانتفاعی و غیردولتی با التزام به رعایت مقررات موضوعه کشوری و ضوابط حاکم بر تاسیس مؤسسات و مراکز فرهنگی هنری، در سال ۱۳۷۸ تشکیل گردیده است.
این موسسه با عضویت افتخاری بالاتر از ۱۵ هزار نفر، متولی برگزاری دوسالانه ها، جشنواره ها، کمک به حضور هنرمندان فعال و مطرح در زمینه های ملی و بین المللی است و دارای بخش های فعالی همچون دبیرخانه دوسالانه ها و جشنواره ها، عضویت و بیمه هنرمندان، انتشارات، گنجینه آثار و غیره است.
1405/05/14
11:27:24
5.0 / 5
70
تگهای خبر: آثار , بیمه , توسعه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این پست آبی طرح
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
آبی طرح ، گرافیک و طراحی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبی طرح

گرافیک و طراحی

آبی طرح: پنجره ای به دنیای هنر و گرافیک، همراه شما در راه کشف و خلق زیبایی

abitarh.ir 1395-1405 - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است