گزارش ایسنا از نخستین روز بازگشایی رواق هنر بعلاوه تصاویر

گزارش ایسنا از نخستین روز بازگشایی رواق هنر بعلاوه تصاویر آبی طرح: همزمان با برگزاری كارگاه هنرمندان نقاشی قهوه خانه ای، درهای رواق هنر فرهنگستان هنر گشوده شد. در این نمایشگاه هنرمندان به خلق آثار خود با موضوعات وقایع عاشورا پرداختند.


به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا، در كارگاه «حماسه حسینی در آیینه خیال» اساتید نقاشی قهوه خانه ای به طراحی، زیرسازی اثر، رنگ آمیزی و... یك تابلوی هنری پرداختند و علاقه مندان می توانستند از نزدیك تماشاگر مراحل ساخت آثار هنری نقاشان حاضر در كارگاه باشند.
همینطور امروز ـ چهارشنبه ـ دوم آبان ماه درهای ورودی رواق هنر به روی عموم مردم برای حضور در این نمایشگاه باز بود.
این كارگاه از ۲ تا ۷ آبان ماه از ساعت ۹ تا ۱۲ و همینطور از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در رواق هنر واقع در خیابان ولیعصر برپا خواهد بود.
خبرنگار ایسنا در گفت وگو با هنرمندان حاضر در این كارگاه، درباره مبحث نقاشی های آنان و مراحل خلق اثرها پرسش هایی را مطرح كرده است كه در ادامه می خوانید:
مصطفی محب الاسلام همچون نقاشان حاضر در این كارگاه كه در حال خلق اثر بود، درباره نقاشی خود به خبرنگار ایسنا اظهار داشت: در ابتدا ایده هایی كه در ذهن دارم را طراحی می كنم و سپس وارد مرحله رنگ آمیزی می شوم. در این اثر لحظات آخر عمر حضرت علی اكبر (ع) در آغوش امام حسین (ع) را به تصویر خواهم كشید.



زهرا دستمالچی ایرانی هم همچون هنرمندانی بود كه در این كارگاه به خلق اثر خود درباره روز عاشورا پرداخت. این هنرمند در اثر خود حضرت ابوالفضل (ع) را در حالیكه مشك آب به دوش دارد، به تصویر می كشد.
او درباره روند خلق اثر خود بیان می كند: فعلا كارم در مرحله آستر است، بعدا وارد مرحله نهایی می شوم.




محمدرضا حسینی، نقاش سبك قهوه خانه ای كه اثرش یك نقاشی در رابطه با مذهب و ادبیات عامه است و در مرحله اولیه طراحی به سر می برد، درباره كار خود چنین اظهار نمود: در این اثر در حال به تصویر كشیدن صحنه رسیدن اسرا به شام هستم. سرهای امام حسین(ع) و یاران او بر روی نیزه ها قرار دارد. در گوشه ای از تصویر «سهل بن سعد ساعدی» از اصحاب پیامبر را می بینیم كه در حال یاری رساندن به امام سجاد (ع) است.
وی همینطور بیان كرد، به علت اینكه كار در مراحل اولیه است، تلاش كردم در ابتدا تصویر سر حضرت ابوالفضل(ع) را با رنگ آمیزی نقاشی كنم.
یكی دیگر از اساتید نقاشی قهوه خانه ای به نام «محمدرضا فرزانه» هم در مراحل اولیه طراحی نقاشی خود بود. این هنرمند هم یكی از صحنه های نبرد حضرت ابوالفضل (ع) را به تصویر می كشید.
او درباره نقاشی خود اظهار داشت: این كار را بر پایه طراحی قرار داده ام و بجز بخش های كوچكی از آن خیلی آنرا رنگ نخواهم زد.




مهدی طالعی نیا ـ نقاش سبك قهوه خانه ای ـ با اشاره به اینكه اثر خویش را بر مبنای پرده های عاشورایی كار می كند، اظهار نمود: می خواهم یك نقاشی پرده را با مبحث عاشورا در ابعاد كوچك تر به نحوی كه برای این نمایشگاه مناسب باشد، به تصویر بكشم.
وی همینطور بیان كرد كه این اثر را با محوریت نقش زن در عاشورا به تصویر خواهد كشید و حضرت زینب ركن اصلی این نقاشی خواهد بود.
طالعی نیا افزود: در این اثر «شیر فضه» را زیر پای حضرت زینب كار می كنم كه از بالای تل زینبه نظاره گر این وقایع است.



شقایق جزایری از دیگر اساتید حاضر در كارگاه «حماسه حسینی در آیینه خیال» اثری درباره صحنه عاشورا به صورت سیاه و سفید با یك تم انتزاعی خلق خواهد نمود.
عبدالله رحیمی، نقاش قهوه خانه ای هم درباره نقاشی خود كه در مراحل اولیه است، به ایسنا اظهار داشت: یكی از صحنه های كربلا را كشیده ام كه در آن خون فرزند امام حسین (ع)، حضرت علی اصغر از آسمان می بارد. در واقع قصد دارم با این اثر سختی به شهادت رسیدن نوزاد شیرخواره امام حسین را به تصویر بكشم؛ به گونه ای كه حتی آسمان هم به خاطر تلخی این اتفاق می گرید.






1397/08/02
18:58:38
5.0 / 5
4556
تگهای خبر: ادبیات , تصویر , طراح , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است