یك تریلیون تومان سهم میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از بودجه ۹۸

یك تریلیون تومان سهم میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از بودجه ۹۸ آبی طرح: سهم سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از بودجه ۱۷۰۳ هزار میلیارد تومانی سال ۹۸ درحالی مشخص شد كه مجلس اخیرا تبدیل این سازمان به وزارتخانه را بدون تحمیل هیچ گونه بار مالی به دولت، مصوب كرده است.


به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا، دولت در لایحه ای كه سه شنبه چهارم دی ماه به مجلس تقدیم كرد، سهم سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشكری را از ۱۷۰۳ هزار میلیارد تومان، یك هزار و ۱۱۰ میلیارد و ۳۷۲ میلیون تومان (۱۱، ۱۰۳، ۷۲۰ میلیون ریال) تعیین كرد كه این بودجه شامل دو بخش هزینه ای و تملك دارایی های سرمایه ای میگردد.
بودجه بخش هزینه ای كه شامل سه بخش عمومی، متفرقه و اختصاصی میگردد ۴۶۴ میلیارد و ۷۵۳ میلیون تومان برآورد شده است. بودجه مصوب این بخش در پارسال ۳۹۲ میلیارد و ۷ میلیون تومان بوده است. همین طور برای بخش تملك و دارایی های سرمایه ای ۶۴۵ میلیارد و ۶۱۹ میلیون تومان بودجه پیش بینی شده است.
سهم پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از بودجه كلی این سازمان ۵۳ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان تعیین شده است. مركز مطالعاتی منطقه ای حفظ میراث فرهنگی ناملموس در آسیای میانه و غربی باز از مجموع این بودجه یك میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان سهم برده است. همین طور برای شركت توسعه ایرانگردی و جهانگردی ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بودجه در بخش تملك و دارایی های سرمایه ای درنظر گرفته شده است.


مجموع اعتبارات هزینه ای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای سال آینده، ۴۱۲ میلیارد و ۱۵۳ میلیون تومان برآورد شده است كه جزئیات مصارف آن در این دستگاه به این شرح است:
















در بخش مصارف پیش بینی شده افزایش سقف بودجه سال ۹۸ برای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ۶۸ میلیارد تومان و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ۱۰ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و برای مركز مطالعاتی منطقه ای حفظ میراث فرهنگی ناملموس در آسیای میانه و غربی (كمك) ۸۰۰ میلیون تومان بوده است.
همچینین در لایحه بودجه سال ۹۸ برای عوارض خروج از كشور نسبت به امسال تغییری درنظر گرفته نشده است. دولت پیش بینی كرده است از محل عوارض خروج مسافر از مرزهای كشور یك تریلیون و ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد جذب نماید.
آنچه كه دولت در تعرفه های درآمدی خود برای بودجه سال آینده پیشنهاد كرده نشان داده است كه درآمد حاصل از عوارض خروج از مرزهای كشور برای هر نفر ۲۲۰ هزار تومان و برای عوارض خروج زائران حج تمتع و عمره باز ۱۱۰ هزار تومان است كه این رقم در سفرهای نوبت دوم به میزان ۵۰ درصد و در سفرهای سوم به بعد ۱۰۰ درصد افزایش می یابد.
برای خروج هوایی زائران ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان و برای عوارض خروج زمینی و دریایی حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان پیش بینی شده است.
عوارض خروج زائرین عتبات عالیات (زائران اربعین) از تاریخ ۲۴ شهریور تا ۱۲ آبان كه از مرزهای زمینی به مقصد عراق از ایران خارج می شوند باز از پرداخت عوارض خروج معاف خواهد بود.
در این لایحه پیشنهاد شده مبلغ ۴۰۰ هزار ریال از عوارض خروجی برای توسعه زیرساخت ها و تاسیسات گردشگری و پشتیبانی از بخش میراث فرهنگی، و صنایع دستی اختصاص پیدا كند. این این بند در لایحه بودجه پارسال باز آمده بود اما طبق اظهارات رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مستند به پرداخت دولت، تا كنون سهم این سازمان از عوارض خروج ۱۷ هزار تومان بوده است كه علی اصغر مونسان چندی قبل از اعلام درخواست به دولت برای افزایش این سهم به ایسنا آگاهی داده بود.
بودجه پیشنهادی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای امسال ۸ هزار و ۳۲۲ میلیارد و ۱۳۵ میلیون ریال بوده است.



1397/10/05
13:47:11
5.0 / 5
4099
تگهای خبر: دستگاه , سازمان , سرمایه , صنایع دستی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است