اعتماد ملی به صداوسیما برای عبور از كرونا

اعتماد ملی به صداوسیما برای عبور از كرونا آبی طرح: امروزه شرایط بافت موقعیت ارتباطی بحران كرونا ایجاب می كند جامعه از یك مرجعیت ارتباطی مورد اعتماد برخوردار باشد تا بتواند افكار عمومی را به صورتی یكپارچه همسو كند ازاین رو صداوسیما و رسانه های دولت می توانند بهترین پل ارتباطی رسانه و مردم با آنها باشند.



در مهندسی امنیت، سیستم مورد اعتماد (Trusted System)، سیستمی برای به اجرا درآوردن یك سیاست امنیتی مشخص، به اندازهٔ مشخص شده است. به این ترتیب، شكست یك سیستم مورد اعتماد امكان دارد باعث شكسته شدن یك سیاست امنیتی ملی مشخص شود.

مدرس دانشگاه ارتباطات و رسانه معتقد است: حالا وقت آن است مدیریت افكار عمومی در ویروس كرونا به صدا و سیما بعنوان یك رسانه فراگیر و رسمی واگذار شود.
حمید شكری خانقاه می افزاید: شبكه های اجتماعی قابلیت مدیریت بحران را ندارند چونكه با عنایت به تنوع محتوا و گوناگونی پدیدآورندگان آن درگیر تنوع اخبار فیك و اخبار واقعی هستند و مردم در انتخاب بین محتوای درست و نادرست سردرگم می شوند. هر چند بسیاری از واقعیت های این بحران و خیلی از رویدادها را قبل از هر مرجعی شبكه های اجتماعی آشكار می سازند و این یكی از خاصیت های مثبت این پدیده نوین اجتماعی است، اما آنچه در شبكه های اجتماعی بعنوان یك اپیدمی در حال گسترش است، نوعی بازنمایی واقعیت است كه اغلب سبب ایجاد استرس و سردرگمی جامعه بدون مرجعیت رسمی است.



وی می افزاید: به نظر می آید الان صدا و سیما باید با استراتژی دو گام به پیش _ یك گام به پس ابتكار عمل را به دست بگیرد و از راه جریان سازی چند مرحله ای با بهره گیری مستقیم از رهبران فكری كل جامعه فارغ از جناح بندی های سیاسی، شامل معتمدین و ورزشكاران و مشاهیر گونه گون و مورد علاقه مردم و... برای انتقال پیام مسؤلان در مدیریت كرونا استفاده نماید.
شكری خانقاه تاكید دارد كه ما حالا احتیاج به یك مرجعیت مورد اعتماد در نظام ارتباطی و اطلاع رسانی مدیریت ارتباطات بحران كرونا داریم كه رسانه ملی می تواند این مرجع موثق باشد چونكه این خواسته ای فراتر از توان شبكه های اجتماعی است.
نویسنده كتاب برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی جامعه شناسی ارتباطات همینطور براین باور است كه شبكه های اجتماعی رسانه رسمی نیستند، وسایل ارتباطی هستند كه قدرت نفوذ بالایی دارند اما در هر حال به علت عدم مدیریت پذیری واحد و منسجم در خیلی از رویدادها غیررسمی و غیر قابل اتكا خواهند بود ازاین رو صدا و سیما باید مرجعیت ملی پیدا كند و مردم در این شرایط خاص به شبكه وسیع و فراگیر این رسانه اعتماد كنند.

شكری تاكید می كند كه حالا وقت آن است شكاف بی اعتمادی بین مردم و صدا و سیما به اعتماد ملی تبدیل گردد. گام های زیادی برداشته شده اما لازم است صدا و سیما هم شكاف بین خود و جامعه را كمتر كند.

به گفته وی، ازاین رو تولید و برنامه سازی با ساز و كارهای مردمی نوین، بهره گیری از رهبران افكار عمومی برای متقاعد كردن مردم _ مثل نگاهی كه در جریان انتخابات ریاست جمهوری برای جلب نظر مردم به شركت در انتخابات در پیش می گیرد _ و مدیریت محتوا بر مبنای دغدغه های مردم كاری است كه صدا و سیما در این شرایط باید در پیش بگیرد.

مشاور ارتباطات و روابط عمومی ادامه می دهد: حالا حلقه گمشده ارتباطات بحران، دست مدیریت صدا و سیما و اعتماد از دست رفته مردم است، مردم و صدا و سیما در این شرایط به یك آشتی ملی نیاز دارند، اعتماد ملی به رسانه ملی گامی موثر در مدیریت ویروس كرونا است.



وی تصریح كرد: سازمان بهداشت جهانی در اقدامی هماهنگ از تمام فوتبالیست های جهان درخواست كرده پیام های بهداشتی كرونا توسط آنها منتشر شود، صدا و سیما باید از شخصیت هایی داخلی معتمد مردم برای انتقال پیام های ارتباطی بهداشت كرونا با برنامه سازی های خلاقانه، بهره گیری هوشمندانه ای به عمل آورد.

كرونا و آخرین اطلاعات پیرامون آن
رئیس مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام نمود: تابحال ۲۴ هزار و ۸۱۱ نفر در كشور به صورت قطعی به ویروس كرونا مبتلا شده، هزار و ۹۳۴ نفر به دلیل مبتلا شدن به این ویروس فوت كرده و ۸ هزار و ۹۳۱ نفر هم بهبود یافته اند.
كیانوش جهانپور عصروز گذشته درباره آخرین وضعیت ابتلای قطعی به ویروس كرونا در كشور و فوت ناشی از آن تصریح كرد: بر مبنای یافته های آزمایشگاهی از ظهر روز گذشته دوشنبه تا امروز( سه شنبه پنجم فروردین ۹۹)، ۱۷۶۲ مورد جدید مبتلا شدن به كووید ۱۹ در كشور شناسایی شد و تعداد مبتلایان به این بیماری در كشور به ۲۴ هزار و ۸۱۱ نفر رسید.
وی افزود: خوشبختانه تابحال هشت هزار و ۹۳۱ نفر از بیماران مبتلا به كووید ۱۹ بهبود یافته و ترخیص شده اند و این روند روز به روز در حال افزایش می باشد.
جهانپور اظهار داشت: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۲ نفر جان خویش را از دست دادند و مجموع درگذشتگان این بیماری در كشور به ۱۹۳۴ نفر رسید.
وی بیان نمود: تا بامداد امروز بیشتر از ۴۱ میلیون نفر در غربالگری كرونا و طرح بسیج ملی مقابله با كرونا مشاركت كرده اند. سفارش وزارت بهداشت ادامه مشاركت مردم در سامانه salamat.gov.ir است.
وی افزود: افرادی كه علایم مبتلا شدن به این بیماری را دارند در سامانه ثبت نام كنند. همكاران ما با آنها تماس می گیرند و اگر نیازی به ارجاع به مراكز درمانی داشته باشند این كار انجام می شود.

حداكثر یك سوم كاركنان ادارات شیفت باشند

رییس مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره وضعیت اداره ها اظهار نمود: مبحث تعطیلی ادارات در ستاد ملی مقابله با كرونا مورد بحث قرار گرفته و با نظر وزیر مربوطه، حداكثر تا یك سوم جمعیت كاركنان برای فقط امور ضروری مردم به صورت شیفت بندی یا كشیك باید در اداره ها یا سازمان ها حاضر شوند. با این فاصله گذاری انجام شده، كاهش حضور كاركنان انجام می شود.
جهانپور اظهار داشت: طرح فاصله گذاری اجتماعی هم به ستاد ملی كرونا ارجاع شد و مقرر است با تشكیل كمیته امنیتی و اجتماعی این ستاد به ریاست وزیر كشور، با عنایت به الگوهای بومی و ساختار اجتماعی كشور، اقدامات لازم برای فاصله گذاری اجتماعی برای ورود و خروج از شهرها تصمیم گیری شود.
وی درباره موارد مطرح شده در فضای مجازی در مورد استفاده از بخور و سشوار برای درمان كووید ۱۹ هم اظهار نمود: این موارد هیچ منبع رسمی و علمی مبتنی بر شواهد علمی ندارد. استفاده از سشوآر به هیچ وجه سفارش نمی گردد و حتی امكان دارد اثر معكوس داشته باشد. مدركی در مورد مفید بودن استفاده از بخور در زمینه درمان بیماری كووید ۱۹ وجود ندارد و این موارد حداكثر شایعه هستند.




1399/01/07
23:04:34
5.0 / 5
2932
تگهای خبر: سازمان , سیستم , طرح , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است