پویش سهم من در كرونا؛
در خانه ماندن را پویا نماییم
به گزارش آبی طرح مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ماندن در خانه به معنای سكون نیست؛ چون گاهی در سكون حركت است و ماندن در خانه را باید با فعالیتی پویا كرد.
حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی درباره پویش در خانه بمانیم به خبرنگار معارف ایرنا اظهار داشت: حركت گاهی به معنای تكاپوست ولی گاهی در سكون نیز حركت است. بنابر این در خانه ماندن به معنای كار نكردن نیست و می توانیم در خانه ماندن را با كارهایی پویا كرد. بعضی می گویند از ماندن در خانه خسته شدیم در صورتیكه انسان مومن باید بهترین استفاده را از شرایط داشته باشد.
رئیس ستاد هماهنگی كانون های فرهنگی هنری مساجد كشور اضافه كرد: شاید تا آخر عمر چنین فرصتی را پیدا نمی كردیم كه در خانه بمانیم و برنامه های خود و خانواده و حتی برنامه های كاری خودرا مرور نماییم كه آیا درمسیر صحیح هستیم یا نه.
به همین دلیل باید از این فرصت به خوبی بهره برد و بر خلاف اظهارات برخی كه می گویند این خانه نشینی یك تهدید است، باید قبول نماییم در خانه ماندن فرصتی است كه خدا به وجود آورده و طبق آیه قرآن هر آنچه به ما می رسد از جانب خداست.
ارزانی اضافه كرد: وقتی در خانه به برنامه ریزی برای خانواده و كارمان بپردازیم، از این منظر ماندن در خانه و تحمل آن آسانتر است. بر همین مبنا فكر كردن برای عرصه های جدید كاری می تواند به ما كمك نماید. یك نفر كه در كارهای تولیدی مسئولیت دارد، می تواند در خانه به مسائلی مانند فروش مجازی یا تعامل در عرصه های مختلف كاری بپردازد و یك كارگر ساده نیز می تواند این خانه ماندن را فرصتی بداند كه خدا به او داده تا در كنار خانواده اش باشد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاكید بر استفاده بیشتر از روزهای خانه نشینی اظهار داشت: یكی از اساتید را دیدم كه با چند زبان خارجی آشنایی داشت و زمانی كه پرسیدم چگونه توانسته این موفقیت را كسب كند، گفت هر روز نیم ساعت در اتوبوس به مطالعه زبان می پرداخته است.
وی افزود: من در این فرصت توانستم ظهر و شب با خانواده قرآن قرائت كنم؛ در صورتیكه قبلا فقط شب ها یك صفحه تلاوت می كردیم. حالا یك فرصت عالی فراهم شده تا ضمن تلاوت بیشتر آیات الهی، تفسیر قرآن را هم نگاهی نماییم.
قدر نعمت ها را در این روزها بیشتر حس می كنیم
ارزانی اضافه كرد: در بسیاری اوقات محدودیت ها كمك می نماید قدر نعمت ها را بدانیم. هر سال درنوروز به دیدن یكدیگر می رفتیم و هیچ گاه قدر این دیدارها و دست دادن ها را نمی دانستیم و شاید تا آخر عمر چنین فرصتی به وجود نمی آمد كه اینگونه قدردان بعضی از نعمت های الهی باشیم.
رئیس ستاد هماهنگی كانون های فرهنگی هنری مساجد به یكی از زیبایی های این ایام اشاره نمود و اظهار داشت: حالا كه چنین اتفاقی افتاده و ویروس كرونا موجب خانه نشینی مردم شده، حسرت می خوریم نمی توانیم در مجامع عمومی حضور پیدا نماییم، برای عبادت به مسجد یا برای خرید به بازار برویم و الان قدر این نعمت ها را می دانیم.
وی اضافه كرد: متاسفانه جامعه با مطالعه فاصله بسیاری دارد و طبق آمار سرانه مطالعه در كشور ما پایین است و الان فرصت خوبی است كه زمانی را به مطالعه اختصاص دهیم. عرضه كتاب بعنوان امانت در روستاها یكی از كارهای خوب كانون های مساجد است و كتاب های مساجد را به خانه ها می فرستند و بعد از مطالعه به خانه ای دیگر امانت می دهند. مسافرت های مردم تعطیل نشده بلكه به تعویق افتاده است و یكی دو ماه دیرتر صورت خواهد گرفت و این موضوع، امید داشتن به شكسته شدن چنین فضایی است تا مردم به حالت عادی برگردند.
وی همین طور از پویش حدیث كسا و ساعت صفر عاشقی در شب نیمه شعبان بعنوان برنامه هایی برای این ایام یاد كرد كه از طرف ستاد هماهنگی كانون های فرهنگی هنری مساجد كشور انجام می شود. ۱۰ پویش قرائت سراسری دعای فرج، در ساعت صفر عاشقی یعنی ۱۲ نیمه شب نیمه شعبان به نیت تعجیل در ظهور حضرت حجت (عج) و رفع گرفتاری و بلا از همه مردم جهان انجام می شود. همین طور پویش ختم حدیث كسا برای رفع مشكلات موجود و شفای بیماران كرونایی توسط كانون های فرهنگی هنری مساجد در فضای مجازی به راه افتاده است.
منبع: آبی طرح
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب