زندگی در خاورمیانه، سال هاست رنگ خاک وخون دارد
به گزارش آبی طرح، نمایشگاه انفرادی بابک قراگوزلو با عنوان «هرش و مرش؛ آشیانه ژوئی سانس» از سه شنبه ۱۱ شهریور ماه با کیوریتوری مهدی دهکردی در «گالری مریم» در کاشان برگزار می گردد. در قسمتی از بیانیه این نمایشگاه به قلم بابک قراگوزلو چنین آمده است: «چه بخواهم، چه نخواهم، زندگی در خاورمیانه، سال هاست رنگ خاک وخون دارد؛ تنالیته هایی از سپیدی صلح و سرخی جنگ....»
به گزارش آبی طرح به نقل از خبر آنلاین، نمایشگاه انفرادی بابک قراگوزلو با عنوان «هرش و مرش؛ آشیانه ژوئی سانس» از سه شنبه ۱۱ شهریورماه با کیوریتوری مهدی دهکردی در «گالری مریم» در کاشان انجام می شود. در این نمایشگاه انفرادی حدوداً ۱۴ اثر از مجموعه آثار بابک قراگوزلو با موضوعیت دریافت از جهان معاصر در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است.
در بیانیه این نمایشگاه به قلم بابک قراگوزلو آمده است:
«چه بخواهم، چه نخواهم، زندگی در خاورمیانه، سال هاست رنگ خاک وخون دارد؛ تنالیته هایی از سپیدی صلح و سرخی جنگ، دو دست یک پیکر، که پیوسته درهم گره خورده اند. این جا، جنگ برای بقاست و صلح، وقفه ای کوتاه بعد از فرونشستن گردوغبار تکاپوی جنگ. آزادی و آرامش، رویایی ست از پرواز کبوتران جنگ و صلح، در بین توفان آشوب و بافه های تنگ نیاکان… چه بخواهم، چه نخواهم، من فرزند این واحه ام؛ جایی که هر روز، هَرش و مَرشِ در هر پرواز، در بین آشوب، درهم می آمیزند و در چرخه ای بی پایان، رستاخیز را از نو رقم می زنند... من، فرزند این رستاخیزم.»
این نمایشگاه از سه شنبه ۱۱ الی ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴ در ایام عادی از ساعت ۱۷ الی ۲۱ و جمعه ها از ساعت ۱۸ الی ۲۰ در گالری مریم به آدرس کاشان، خیابان باباافضل، خیابان باب الحوائج، جنب ورودی بازار، روبه روی کوچه حاجت ۷ پذیرای علاقمندان خواهد بود.
منبع: آبی طرح
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب