استقبال آمریکایی ها از طبیعت بی جان ایرانیان

استقبال آمریکایی ها از طبیعت بی جان ایرانیان به گزارش آبی طرح، همه آثار نمایشگاه «طبیعت بی جان ایرانی» حجت امانی در سانفرانسیسکو فروخته شد.


به گزارش آبی طرح به نقل از خبر آنلاین برپایه خبر رسیده، نمایشگاه فصل دوم «آثار طبیعت بی جان ایرانی» که در گالری مارچ سانفرانسیکو به نمایش درآمده بود با فروش کل آثار به پایان رسید.
این نمایشگاه شامل ۱۲ اثر طبیعت بی جان در قالب رسانه های دیجیتالی و رنگ و روغن بود که تصویر تازه ای از ژانر طبیعت بی جان ایرانی را بطور مستقل نشان می داد.
حجت امانی از هنرمندان معاصر ایرانی است که به قلم ادوارد لوسی اسمیت آثارش پیوندی است از سنت های فرهنگی پیشین و زیبایی شناسی مدرن که مورد توجه منتقدان و موزه های هنری جهان قرار گرفته است. مجموعه «فرشتگان» و «چهره های دلربا» از دیگر آثار او به شمار می آیند.

منبع:

1404/09/24
11:03:12
5.0 / 5
7
تگهای خبر: تصویر , دیجیتال , زیبایی , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این پست آبی طرح
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
آبی طرح ، گرافیک و طراحی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبی طرح

گرافیک و طراحی

آبی طرح: پنجره ای به دنیای هنر و گرافیک، همراه شما در راه کشف و خلق زیبایی

abitarh.ir 1395-1404 - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است