نمایشگاه برای ایران برای پشتیبانی از هنرمندان نوظهور است

نمایشگاه برای ایران برای پشتیبانی از هنرمندان نوظهور است به گزارش آبی طرح، مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر اظهار داشت: نمایشگاه «برای ایران» در پشتیبانی از هنرمندان نوظهور، بستری برای تسهیل گری بحران اقتصادی در زیست بوم حوزه فرهنگ، هنر و رسانه، است. همینطور طی هفته های پیش رو، بحث خرید اعتباری آثار هنری رونمایی خواهد شد.


به گزارش آبی طرح به نقل از خبر آنلاین، سید صادق پژمان، مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر در گفت و گویی درباب برگزاری نمایشگاه «برای ایران» عنوان کرد: در دوره ای که کشور درگیر جنگ تحمیلی رمضان بود، همانطور که در قسمت های نظامی، رزمندگان درگیر دفاع و امنیت از کشور بودند، بخش های فرهنگی، هنری، رسانه ای و محتوایی هم به همین نحو، در این کارزار درگیر بودند.
برپایه گزارش ایرنا وی ادامه داد: این حوزه به شکلی حاملان معنا از مظلومیت مردم ایران، دفاع از استقلال کشور و دفاع از هویت اسلامی ایرانی که سابقه تمدنی کشور ما است، بودند. آنها تلاش بسیار زیادی کردند که ما در این جنگ روایتی، شناختی و رسانه ای هم بتوانیم پیروز باشیم.
پژمان اضافه کرد: به همین ترتیب رویداد «برای ایران» منعکس کننده زحماتی است که هنرمندان حوزه تجسمی در عرصه های مختلف خصوصاً با مبحث ایران و دفاع از کشور، کشیدند.
وی اشاره کرد: کوشش کردیم تا پژواک دهنده این ظرفیت باشیم. خصوصاً در دفاع از هنرمندان نوظهور، و تلاش نماییم، بستری برای تسهیل گری این بحران اقتصادی و معیشتی که در زیست بوم حوزه فرهنگ، هنر و رسانه، جدی تر اتفاق افتاده، باشیم. تا رونقی به فضای کسب و کارهای حوزه فرهنگ و هنر بدهیم.
مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر در جواب این که چطور آثار این نمایشگاه گردآوری شده است، توضیح داد: ابتدا می خواستیم این رویداد را در قالب یک فراخوان گسترده اعلام نماییم. اما شرایط زمانی این اجازه را به ما نمی داد، بنابراین کمیته انتخابی تشکیل شد. با تبادل نظر با انجمن های هنری و دیگر دوستان، آثار از هنرمندان گرفته شد و قصدمان هم این بود تا از ظرفیت و امکان هنرمندانی که کمتر شناخته شده اند، بهره مند شویم. و علاوه بر حمایت معنوی از هنرمندان، امکان حمایت مالی از هنرمندان تجسمی هم فراهم گردد.

رونمایی از بحث خرید اعتباری آثار هنری

پژمان در ادامه از بحث خرید اعتباری آثار هنری آگاهی داد و به گزارشگر هنری ایرنا اظهار داشت: طی هفته های پیش رو، با همکاری یکی دو بانک، بحث خرید اعتباری آثار هنری را رونمایی خواهیم کرد تا مردم بتوانند تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان، خرید اعتباری آثار هنری انجام بدهند و طی زمان، آنرا بازپرداخت کنند.
وی ادامه داد: این امر هم یکی از سرویس هایی است که بعنوان یک ابزار، برای رونق اقتصاد هنر استفاده خواهد شد. موسسه ما به ابزارسازی به جهت اینکه این اقتصاد، پایدار باشد و کار کند، ادامه می دهیم.

صدور شناسنامه هنری برای نخستین بار

همینطور مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر افزود: برای بار اول برای هر هنرمند و اثرش، یک شناسنامه اثر هنری صادر خواهد شد.
پژمان اضافه کرد: طراحی این شناسنامه آثار هنری، توسط ابراهیم واقعی انجام شده و خوشنویسی آنرا صداقت جباری نوشته که خود این شناسنامه بعنوان یک اثر باارزش هنری به حساب می آید.
وی اشاره کرد: این شناسنامه هنری، دارای مولفه های امنیتی است که امکان جعل آن هم وجود ندارد. هنرمندان می توانند وارد سامانه اصالت آثار هنری شوند، اطلاعات خود و اثرشان را بارگذاری کنند. آثار توسط کارشناسان بررسی و بعد از تایید نهایی، شناسنامه اثر هنری صادر می شود.

ثبت اثر هنری بعنوان وثیقه بانکی

پژمان اشاره کرد: همینطور برای بار اول در کشور، شرایطی را فراهم آورده ایم تا هر کسی با در اختیار داشتن شناسنامه اصالت آثار هنری، بتواند بوسیله سامانه (ست) بانک صادرات، اثر هنری خویش را بعنوان وثیقه ثبت کرده و تا مبلغ ۷۰درصد از ارزش اثر را از بانک، تسهیلات دریافت کند.
وی ادامه داد: همینطور امکان دریافت تسهیلات از بانک کارآفرین با توثیق آثار هنری فراهم گشته است. و این امر یک اتفاق جدیدی در سیستم بانکی کشور است که اثر هنری بعنوان هویت فرهنگی هم بعنوان وثیقه بانکی مورد قبول واقع شود.

قابل ذکر است، نمایشگاه «برای ایران»، غروب سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه با عرضه حدود ۳۰۰ تابلو نقاشی، نقاشی خط و مجسمه، در هفت گالری بهار، تابستان، پاییز، زمستان، میرمیران، ممیز و نامی، خانه هنرمندان ایران راه اندازی شد. از مجموع بالاتر از ۳۰۰ اثر عرضه شده در این رویداد هنری، حدود ۱۸۰ تابلو نقاشی، نزدیک به ۷۰ قطعه نقاشی خط و بالاتر از ۵۰ مجسمه در اندازه های مختلف به نمایش در آمده است.
موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر بعنوان برگزارکننده اصلی این رویداد هنری، با هدف دفاع از هنرمندانی که در وضعیت اقتصادی ناشی از جنگ تحمیلی، ناگزیر با دشواری در تأمین هزینه های زندگی و همینطور مواد اولیه خلق اثر مواجه گشتند، مبادرت به برگزاری نمایشگاه برای ایران کرده، این آثار بصورت مستقیم از هنرمندان دریافت شده است. برگزارکنندگان تأکید دارند که این یاری صرفاً جنبه مادی ندارد، بلکه می خواهد انگیزه خلق آثار بهادار را در هنرمندان زنده نگه دارد.
انجمن های نقاشان معاصر و مجسمه سازان و هم جمعی از گالری های مستقل هنری ایران، با خانه هنرمندان ایران، موسسه را در اجرای این پروژه همراهی کرده اند و عواید حاصل از فروش آثار، به هنرمندانی که آثارشان در این نمایشگاه ارائه شده تعلق می گیرد.
نمایشگاه برای ایران با استقبال بالای مخاطبان و علاقمندان به خرید آثار هنری مواجه شده است و تا ششم خرداد ماه دایر خواهد بود.

به طور خلاصه، اما شرایط زمانی این اجازه را به ما نمی داد، ازاین رو کمیته انتخابی تشکیل شد. رونمایی از بحث خرید اعتباری آثار هنری پژمان در ادامه از بحث خرید اعتباری آثار هنری آگاهی داد و به خبرنگار هنری ایرنا عنوان کرد: طی هفته های پیش رو، با همکاری یکی دو بانک، بحث خرید اعتباری آثار هنری را رونمایی خواهیم کرد تا مردم بتوانند تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان، خرید اعتباری آثار هنری انجام بدهند و طی زمان، آن را بازپرداخت کنند. و این امر یک اتفاق جدیدی در سیستم بانکی کشور است که اثر هنری به عنوان هویت فرهنگی هم به عنوان وثیقه بانکی مورد قبول واقع شود.

1405/03/03
22:33:39
5.0 / 5
11
تگهای خبر: آثار , اثر هنری , توسعه , خانه هنرمندان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این پست آبی طرح
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
آبی طرح ، گرافیک و طراحی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبی طرح

گرافیک و طراحی

آبی طرح: پنجره ای به دنیای هنر و گرافیک، همراه شما در راه کشف و خلق زیبایی

abitarh.ir 1395-1405 - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است