برج آزادی میزبان چهارمین اکسپوی ملی هنر ماندگار

برج آزادی میزبان چهارمین اکسپوی ملی هنر ماندگار به گزارش آبی طرح، برج آزادی میزبان چهارمین اکسپوی ملی «هنر ماندگار» است. این رویداد روز جمعه 8 خرداد در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی شروع به کار می کند.


به گزارش آبی طرح به نقل از خبر آنلاین، چهارمین دوره اکسپوی ملی «هنر ماندگار» به همت محمد حسن زاده خطیر و میزبانی دپارتمان «هنر طلایی»، روز جمعه ۸ خرداد در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی شروع به کار می کند.

محورهای شاخص این دوره:

رتبه بندی جهانی ورکشاپ ها: برای اولین بار، کارگاه های تخصصی (آبرنگ، رنگ روغن، کالیگرافی، نگارگری و…) در سطوح A، B و C رتبه بندی می شوند. در این بخش، آثار هنرمندان بصورت رقابتی تولید و طبق معیارهای بین المللی داوری خواهد شد.
بخش ملودی رنگی: فضایی تعاملی برای خردسالان که در آن هر نقاشی به یک موسیقی منحصربه فرد تبدیل می شود تا پیوندی خلاقانه میان تصویر و صدا برقرار گردد.
زمان بازدید: ۸ تا ۱۳ خردادماه/مکان: کافه گالری و راهروی اقوام برج آزادی
59243

منبع:

1405/03/08
23:49:09
5.0 / 5
4
تگهای خبر: آثار , تخصصی , تصویر , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این پست آبی طرح
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
دوستان آبی طرح
آبی طرح ، گرافیک و طراحی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبی طرح

گرافیک و طراحی

آبی طرح: پنجره ای به دنیای هنر و گرافیک، همراه شما در راه کشف و خلق زیبایی

abitarh.ir 1395-1405 - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است