به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا، غلامرضا فرخی، امروز 23 مهرماه در نشست كارگروه گلیم سیرجان با اشاره به اینكه ثبت جهانی گلیم یك امتیاز برای سیرجان، كرمان و ایران است كه اتفاق افتاده و باید از این فرصت نهایت استفاده را ببریم، اضافه كرد: نگاه ها به استان كرمان با این ثبت تغییر كرده است و استان از رتبه ۳۰ در بین۳۱ استان در صنایع دستی به برترینها تبدیل شده است.
معاون صنایع دستی اداره میراث با اشاره به زحمات هنرمندان سیرجان اظهار داشت: ما در مبحث آموزش، تولید و صادرات فعالیت های خوبی داشته ایم كه این ها همه نتیجه فعالیت هنرمندان سیرجان است.
وی، معرفی «ماه نساء شهسواری» را به عنوان مادر صنایع دستی در جهان یك اتفاق خوب دانست و اظهار داشت: خانم شهسواری با داشتن بیش از ۱۰۰سال و هنر این رشته به عنوان مادر صنایع دستی ایران معرفی و انتخاب گردید و مسئولین كشوری تصمیم گرفتند او را به عنوان مادر صنایع دستی جهان معرفی كنند.
معاون صنایع دستی اداره كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان كرمان، تغییر دیدگاه ها نسبت به استان را مثبت ارزیابی كرد و اظهار داشت: طی ۱۵روز تمامی رسانه های خارجی و داخلی، ثبت جهانی گلیم را به خوبی پوشش دادند.
وی، ارزیابی از شهر جهانی را هر ساله دانست و اظهار داشت: باید تمامی نقصها رفع و در این خصوص رشد داشته باشیم. اگر آیتم ها رعایت نشود ثبت جهانی از لیست خارج می گردد.
فرخی خاطرنشان كرد: لوح شهر جهانی تقدیم شهردار آن شهر می گردد كه در این خصوص فعالیت بیشتر شهردار را می طلبد.