ستاد برگزاری نمایشگاه صنعت موسیقی منتشر كرد؛

اعلام جزئیات روند آزادسازی واردات ساز

اعلام جزئیات روند آزادسازی واردات ساز به گزارش آبی طرح، ستاد برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ضمن اعلام تاریخ قطعی برگزاری این رویداد از رایزنی مدیران این پروژه برای تسهیل در امور آزادسازی واردات ساز به کشور با موافقت مقامات دولتی اطلاع داد.



به گزارش آبی طرح به نقل از امور رسانه ای پروژه، دومین نمایشگاه صنعت موسیقی طی روزهای ۱۰ تا ۱۳ مهر ۱۴۰۳ در حالی به میزبانی مجموعه نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار می گردد که بنا بر اعلام ستاد برگزاری نمایشگاه، در این دوره با عنایت به استقبال از دوره نخست، تمهیداتی ویژه برای فعالان این حوزه در نظر گرفته شده است.
در این بین پیرو اظهار نظر و گلایه های برخی واردکنندگان ادوات موسیقی، مبحث ممنوعیت واردات سازها و ادوات موسیقی، از جانب دبیرخانه نمایشگاه صنعت موسیقی مورد پیگیری قرار گرفت و جلسات گوناگونی در این عرصه با مقامات و مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت هنری ارشاد، اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی، تصویری و آلات موسیقی برگزار گردید.
بر اساس اعلام ستاد برگزاری، نامه ای هم با امضای سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی آماده و به وزارت صمت ارسال شد.
در همین چارچوب خرداد ۱۴۰۳، به دنبال نامه ای از جانب رئیس سازمان توسعه تجارت به وزارت خانه های صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، ممنوعیت واردات بعضی از اقلام گروه ۴ همچون برخی آلات موسیقی لغو شد؛ ازاین رو واردات ساز دیگر ممنوع نیست و واردکنندگان می توانند به شکل قانونی انواع ساز و ادوات موسیقی را به کشور وارد کنند.
در راستای سیاست های توسعه تجارت، پشتیبانی از مصرف کنندگان و رونق اقتصادی و به دنبال نامه ای از جانب مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت به وزارت خانه های صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، ممنوعیت واردات بعضی از اقلام گروه ۴ لغو شد.
در بخشی از این نامه آمده است:
«با عنایت به این که بند سوم مصوبه هفتادمین جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه مورخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ تا آخر سال ۱۴۰۲ معتبر بوده، وزارت متبوع درخواست حذف برخی کالاها از فهرست کالاهای ممنوعه را جهت تصویب به شورای مذکور ارسال نموده است. ازاین رو ممنوعیت ثبت سفارش و واردات کالاهای پیوست که در پیشنهاد عرضه شده وزارت متبوع بعنوان کالای ممنوعه اعلام نگردیده اند لغو می گردد.
از سال ۱۳۹۶ با خروج آمریکا از برجام، کاهش فروش نفت و در نتیجه کاهش منابع ارزی، دولت مجبور به مدیریت منابع شد. در این خصوص واردات خیلی از کالاهای لوکس ممنوع گردید. همینطور در سال ۱۳۹۸ با هدف پشتیبانی از تولید داخل، قانون ممنوعیت ورود کالا به کشور با امکان تولید داخل به تصویب رسید.
در پی این اقدام طیف وسیعی از کالاها ممنوعیت واردات آنها لغو شده است. بعضی از این کالاها عبارتند از:
- پیانو
- آلات موسیقی بادی، برنجی
- آلات موسیقی ضربی (مثلاً، طبل و دهل، کسیلوفون، سنج، قاشقک، ماراکاس) و...»
بر اساس اعلام ستاد برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ساعات بازدید از این نمایشگاه از ۱۰صبح تا ۱۸ معین شده است.


منبع:

1403/06/06
09:05:47
5.0 / 5
228
تگهای خبر: پیانو , تصویر , سازمان , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است