معاون گردشگری وزارت میراث:

صنعت لطمه دیده گردشگری به حمایت ملی نیاز دارد

صنعت لطمه دیده گردشگری به حمایت ملی نیاز دارد به گزارش آبی طرح معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: صنعت گردشگری لطمه دیده از بحران كرونا برای بقا و حیات باردیگر نیازمند حمایت ملی است.


ولی تیموری در دیدار با محمدرضا دشتی اردکانی رئیس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: به دنبال حوادث و اتفاقات ناخوشایند نیمه دوم سال قبل که منجر به لغو سفر گردشگران بین المللی از شروع سال جاری میلادی به کشورمان شد و بعد از آن شیوع بیماری کرونا که عملا صنعت گردشگری کشور را با چالش های اساسی روبرو ساخت؛ شاهد افول در سطح ملی، منطقه ای و جهانی بوده ایم.

وی ادامه داد: بمنظور احیای باردیگر این حوزه نیاز به اتخاذ تدابیر مختلف همچون بخشودگی مالیات و هزینه های تاسیسات گردشگری لطمه دیده از شیوع ویروس کرونا وجود دارد که برای تحقق آن اهمیت حمایت ملی و یاری تمامی نهادهای فرابخشی در رابطه با موضوع سفر نمود پیدا می کند.

تیموری تصریح کرد: عدم قطعیت موجود و نبود امکان ترسیم دورنمای کلی برای خروج از این وضعیت فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی کشور را به شدت مستاصل کرده است و بیم آن می رود روند تعدیل و اخراج کارکنان و کارشناسان این حوزه فضای کسب وکارهای موجود را بیش از پیش متلاطم کند.
معاون گردشگری اظهار داشت: متاسفانه تابحال حمایت قابل توجهی از بخش گردشگری و صنایع دستی صورت نگرفته و باوجود مکاتبات و گزارش های ارسالی به مراجع مختلف، هیچگونه تمایزی به فعالان این حوزه نسبت به سایر حوزه ها که زمان بسیار کوتاهی را با این بحران مواجه بودند، قائل نشده اند.
تیموری با برشمردن خاصیت هایی که صنعت گردشگری را از سایر حوزه ها متمایز و در نتیجه لزوم حمایت متفاوت را دو چندان می کند؛ اظهار نمود: عدم امکان ذخیره یا نگهداشت خدمات گردشگری، لطمه پذیر بودن فعالان این حوزه به سبب نو پا بودن، کوچک و متوسط بودن نوع کسب وکار، سیال بودن ماهیت صنعت گردشگری کشور و نیز تاثیرپذیری از نتایج محیطی همچون خاصیت هایی است که این حوزه را نیازمند یاری و نگاه متفاوت می کند.
به گزارش روابط عمومی گردشگری کشور، معاون گردشگری با تشریح شرایط حاکم بر فضای صنعت گردشگری کشور پیشنهاد کرد: تخصیص تسهیلاتی با نرخ کارمزد تک رقمی و دوره تنفس یکساله، برخورداری افراد حقیقی و حقوقی دارای مجوز فعالیت گردشگری و صنایع دستی از تسهیلات سرمایه در گردش، امهال یکساله بازپرداخت تسهیلات دریافتی و بخشودگی کامل مالیات، عوارض و سایر هزینه های فعالان این حوزه در طول سال جاری می تواند جانی باردیگر به صنعت گردشگری کشور ببخشد.
تیموری در آخر اشاره کرد: نیاز است باتوجه به رکود صنعت گردشگری و زیان های وارد شده به فعالان این صنعت، خصوصا در اثر بحران کرونا با ارائه راهکارهای مناسب جهت عبور از این بحران به مسائل و مشکلات این صنعت در فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی توجه بیشتری شود.
اولویت اصلی نظام باید به سمت گردشگری باشد
همین طور در این دیدار محمدرضا دشتی اردکانی رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری کشور و رسیدگی به مشکلات فعالان این حوزه تاکیدکرد: صنعت گردشگری می تواند برای کشور ارزآور باشد؛ پس باید این حوزه را بغیر از مسائل سیاسی دانست و اولویت اصلی نظام باید به این سمت سوق پیدا کند.
وی به رویکرد مثبت مجلس نسبت به مقوله گردشگری اشاره نمود و اضافه کرد: در بودجه سال آینده، باید بخشی جهت کمک بلاعوض به فعالان لطمه دیده گردشگری در نظر گرفته شود که شخصا این مساله و پیشنهادات معاونت گردشگری را بوسیله فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی پیگیری خواهم کرد.





منبع:

1399/05/21
14:46:48
5.0 / 5
1803
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است