معاون هنری فرهنگسرای نیاوران؛

مهم ترین رسالت هنرمندان بازگرداندن نشاط به جامعه است

مهم ترین رسالت هنرمندان بازگرداندن نشاط به جامعه است به گزارش آبی طرح معاون هنری فرهنگسرای نیاوران و كارگردان تئاتر با اشاره به همه گیری كرونا و مشكلات اقتصادی ناشی از آن اظهار داشت: مهم ترین رسالت هنرمندان و مجموعه های فرهنگی و هنری در این شرایط بازگرداندن و ایجاد نشاط در جامعه است.


چهارمین جشنواره دانشگاهی نمایشنامه خوانی دفاع مقدس همزمان با چهل سالگی دفاع مقدس و به مدت ۶ روز از ۲۹ شهریور تا ۳ مهر در سه بخش نمایشنامه خوانی، داستان کوتاه، مطبوعات و رسانه فرهنگسرای نیاوران تهران در سالن گوشه و خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران تهران با رعایت شیوه نامه های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا اجرا شد. این جشنواره که تحت تاثیر همه گیری کرونا با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد؛ ۱۴ گروه نمایشی برنامه اجرا کردند و در طول مدت جشنواره تعدادی از خانواده های شهدا نیز به تماشای چند اجرا نشستند.
علی رضا جعفری مرام در مورد دلیل برگزاری این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: برگزاری این جشنواره ها موجب ایجاد انگیزه میان هنرمندان و خالقان می شود. همین طور در امتداد سیاست های حمایتی فرهنگسرای نیاوران از هنر و هنرمندان که از شروع سال جاری و با شیوع بیماری کرونا در حرفه خود با مشکل روبرو شده اند، کوشیدیم با در اختیار گذاشتن تمام ظرفیت های موجود، جشنواره ای برگزار نماییم که موجب رونق فعالیت هنرمندان و هنردوستان شود.
وی که خود در مقام کارگردان، نمایش آخرین نامه را با بازی احمد خیرآبادی، بابک مولانا و هامون خان محمدی، نویسندگی مهرداد کوروش نیا روی صحنه برد اضافه کرد: هفته دفاع مقدس بهترین زمان برای یادآوری و رشادت های سربازان وطن است.
در کنار وقایع تلخ جنگ همچون از دست دادن جوانان سرزمین مان وقایع شیرینی نیز صورت گرفت که تا حدودی روایت آنها می تواند کام مخاطب را شیرین کند؛ از این روی متن نمایش آخرین نامه را برای اجرا در جشنواره انتخاب کردم.
جشنواره به مثابه زمینه ای برای آزمودن نظریه های اجرا
دبیر جشنواره دانشگاهی نمایشنامه خوانی دفاع مقدس نیز با انتقاد از حمایت نشدن از تئاتر دفاع مقدس توسط نهادهای مختلف اظهار داشت: برگزاری جشنواره هایی از این دست در این مقطع حساس و حمایت هایی که از آن توسط نهادهای فرهنگی و هنری همچون فرهنگسرای نیاوران انجام شد، حرکت جهادی بود و برای ادامه کار ما را دلگرم کرد.

میرعلی رضا دریابیگی اضافه کرد: سعی کردیم در این دوره از جشنواره با چیدمانی متفاوت و نزدیک به فضای احساسی هماورد دفاع؛ زمینه رابطه بیشتر اجراخوانی را بر طبق رفتار و واکنش مخاطبان فراهم آوریم.
بنا به وظیفه دانشگاهی، در ایام تعطیلی دانشگاه ها این جشنواره بستری شد برای آزمودن نظریه های اجرا در حوزه کارگردانی، دراماتورژی و بازسازی با ارائه محتوای مفهموم ایثار، عشق و از جان گذشتگی هشت سال دفاع مقدس. از این روی دبیر این دوره از جشنواره در کسوت مدرس دانشگاه خود هم اثری کارگردانی و اثر دیگری را بازسازی کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز در آخر اظهار داشت: دانشگاهیان هنرهای نمایشی در این جشنواره خارج از دانشگاه، حماسه ای عاشقانه از روایت های دفاع مقدس ساختند و به رسم ادب و احترام به کوشش ها و کوشش های بی بدیل و بی وقفه جامعه پزشکی چهارمین جشنواره دانشگاهی نمایشنامه خوانی دفاع مقدس را به روح شهدای جامعه پزشکی تقدیم می نماییم.



منبع:

1399/07/11
21:25:19
5.0 / 5
1507
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است