معترضان محیط زیستی شاهکارها را پاره می کنند؟

معترضان محیط زیستی شاهکارها را پاره می کنند؟ به گزارش آبی طرح، یکی از گروههای محیط زیستی که به تازگی از راه حمله به آثار هنری مشهور نسبت به تغییرات اقلیمی اعتراض کرده است، از احتمال شدیدتر شدن اعتراضات اطلاع داد.


به گزارش آبی طرح به نقل از ایسنا و به نقل از آرت نیوز، سال جاری ده ها تابلو نقاشی مشهور همچون شاهکارهای «ورمیر»، «کلیمت» و «مونک» هدف حمله گروههای مختلف محیط زیستی قرار گرفتند. این گروه از فعالان محیط زیستی با هدف جلب توجه، بر روی تابلوهای نقاشی مواد خوراکی پرتاب کردند و خودشان را با چسب به نقاشی ها چسباندند.
با وجود این که این اعتراضات هیچ صدمه جدی و دائمی را به آثار هنری وارد نکرده است، اما تداوم این نوع حملات جامعه هنری را خشمگین کرده است.
«الکس دکونینگ»، سخنگوی گروه «استخراج نفت را متوقف کنید» در گفت و گو با «اسکای نیوز» اعلام نمود که این گروه محیط زیستی پیروی از اعتراضات «سافرجت ها» که نقاشی ها را پاره می کردند را در نظر گرفته است.
این فعال محیط زیستی بیان نمود: «اگر در شرایط بهبودی حاصل نشود، ما ناچاریم از جنبش های موفق قبلی الهام بگیریم و هر آنچه که بتوانیم را انجام خواهیم داد.»
در سال ۱۹۱۴میلادی، «مری ریچاردسون » فعال سافرجت(طرفداران حقوق بانوان سده نوزدهم میلادی) وقتی نقاشی قرن هفدهم «دیه گو ولاسکز» را در گالری ملی لندن با استفاده از ساطور پاره کرد در جهان خبرساز شد. این اقدام درحقیقت اعتراضی به بازداشت دیگر فعال این جنبش بود.
چندین ماه است که موزه های سراسر اروپا با خطر حضور غافلگیرکننده فعالان محیط زیستی فعالیت نموده اند. این گروه از افراد، به نقاشی «مرگ و زندگی» اثر «گوستاو کلیمت» نقاش برجسته اتریشی حمله کردند و روی آن رنگ سیاه روغنی ریختند. دو معترض بر روی یکی از نقاشی های «امیلی کار» نقاش کانادایی که در «گالری هنر ونکوور» نگهداری می شود، شیره درخت افرا ریختند و دست هایشان را با چسب دیوار چسباندند. «جیغ» اثر «ادوارد مونک» که در «موزه ملی نروژ» واقع در «اسلو» نگهداری می شود، چندی قبل هدف حمله معترضان هم قرار گرفته بود. مجموعه تابلوهای مشهور «قوطی های سوپ کمبل» اثر «اندی وارهول» هنرمند نامدار آمریکایی که در «گالری ملی استرالیا» نگهداری می شود هم توسط معترضان محیط زیستی خط خطی شده بود. دو فعال حوزه محیط زیست دستانشان را به قاب دو تابلو نقاشی اثر «فرانسیس گویا» که در موزه «پرادو» نگهداری می شود، با چسب چسباندند. همینطور گروهی دیگر از فعالان روی شاهکار «ون گوگ» سوپ نخودفرنگی ریختند. «دختری با گوشواره مروارید»، شاهکار عصر طلایی «یوهانس ورمیر» در «موزه مائریتشویس» واقع در «لاهه» و نقاشی گران قیمت «کومه ها» اثر «کلود مونه» هم هدف معترضان قرار گرفته بودند. حتی «آفتاب گردان ها»ی مشهور «ون گوگ» هم در امان نماندند و دو زن با حمله به تابلوی گران قیمت «گل های آفتاب گردان» روی آن سوپ گوجه فرنگی ریختند.
با تداوم این نوع حملات، چندی قبل رؤسای ۹۲ موزه همچون موزه لوور پاریس در اطلاعیه ای مشترک نسبت به عواقب حملات اخیر فعالان محیط زیستی به آثار هنری مشهور اخطار دادند.




منبع:

1401/09/13
15:31:58
5.0 / 5
463
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
آبی طرح ، گرافیک و طراحی

آبی طرح

گرافیک و طراحی

abitarh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آبی طرح محفوظ است